История

 През октомври 2008 г. една дългогоочаквана мечта става реалност. С много любов и желание за нещо различно създадохме Бутик ЧЕЛЕСТЕ.

Място с уютна атмосфера където можеш да се пренесеш в света на красивите неща, да се почувстваш специален и да усетиш искренно отношение. Посрещаме всички с усмивка, отделяме нужното внимание и помагаме при избора на всяка покупка. Стараем се да зарадваме, да бъдем полезни и сме наистина доволни когато видим грейнали лица и чуем думите " Вие ме направихте истински щастлива ". Това е нашата награда за това което правим с много любов.

 А всъщност в началото заложихме на няколко добри италиански марки като : MANILA GRACE, TRICOT CHIC, MAGGI JEANS, ENTRA, MAC, AGATHA.

 Сега след 5 години Вие избрахте само една от тях и това е MANILA GRACE ! Maрката която завладя с качество, богата и разнообразна колекция даваща възможност на всеки да открие своя стил.

 Бутик ЧЕЛЕСТЕ се радва на прекрасна клиентела която ни кара да влагаме все повече желание и любов за да Ви радваме отново и отново.